<< VOLVER AL LISTADO
LA COCA DE FOLGUEROLES
PASTISSERIA, FLECA I GELATS
LA COCA DE FOLGUEROLES, SL
C. PUIGMAL, 13 FOLGUEROLES, 08519 BARCELONA SPAIN
PAB 2 STAND 292

[CA] La Coca de Folgueroles® és una coca de forner, sense sucre, especialment ideada per acompanyar els plats de l’alta gastronomia i de la restauració moderna o com a base d’elaboracions creatives de xefs i cuiners
[ES] La Torta de Folgueroles® es una torta de panadero, sin azúcar, especialmente ideada para acompañar los platos de la alta gastronomía y de la restauración moderna o como base de elaboraciones creativas de chefs y cocineros.

[EN] Coca de Folgueroles® is a sugar-free artisan baker's bread that is an excellent complement to fine dishes and modern restaurant cuisine, and also as a starting point for the creativity of chefs.

[CA] La Coca de Folgueroles® s’elabora diàriament i arriba als clients conservant les seves característiques: cruixent i alhora de molla esponjosa.
Imprescindible en la restauració actual.

La Coca de Folgueroles es pot presentar sol, torrat, per sucar amb tomàquet o com a base de tapes originals i personalitzades.

Avantatges
- Versàtil: diferents mida de presentació
- Versàtil: molts formats de presentació, sols o com a base
- Fàcil preparació
- Una coca equival mínim 16 raccions
- No es produeixen mermes
- Es pot congelar immediatament després de la compra
- Distribució àgil


PRODUCTOS No encontrado registros
© Fòrum Gastronòmic S.L. | T 93 883 30 45 | T. 972 213 234 I info@forumgastronomic.com I fira@forumgastronomic.com 
Ctra. de Sant Hipolit a Manlleu s/n 08560 Manlleu (Barcelona - España)
 Nota legal | Nota técnica | Política de Cookies | Política de Devoluciones | Política de Venta